پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 21 November , 2024 ساعت ×
افزایش عمر توربین دندانپزشکی

روش های نگهداری از توربین دندانپزشکی

شناسه : 755 21 آوریل 2020 - 11:33 1704 بازدید نویسنده : مرضیه اسماعیلی

روش های نگهداری از توربین دندانپزشکی مطالب مهمی که در این مقاله می خوانیم : استریل کردن توربین دندانپزشکی از بین بردن انسداد به وجود آمده در راه آب و هوا فشار هوای توربین دندانپزشکی اهمیت روغن کاری دوره ای توربین دندانپزشکی جلوگیری از وارد شدن ضربه به دستگاه استفاده از فرزهای مناسب  توجه به […]

روش های نگهداری از توربین دندانپزشکی
پ
پ

روش های نگهداری از توربین دندانپزشکی

مطالب مهمی که در این مقاله می خوانیم :

توربین دندانپزشکی یکی از ابزارهای مهم در مطب دندانپزشکان است .برای اینکه توربین شما به نحو احسن کارکند باید نکاتی را در نگهداری از آن رعایت کنید. در ادامه این مقاله به معرفی برخی از این نکات خواهیم پرداخت.

  • استریل کردن توربین دندانپزشکی

برای استریل این دستگاه بعد از هر بار استفاده باید ان را در داخل اتوکلاو دندانپزشکی قرار دهید و به این نکته توجه داشته باشید که دستگاه را روغن کاری نموده سپس در داخل اتوکلاو قرار دهید و توجه داشته باشید که هیچ گاه توربین را درون موادضدعفونی کننده قرار ندهید این کار باعث اسیب رساندن به کارتریج توربین میشود

  • از بین بردن انسداد به وجود آمده در راه آب و هوا

برای باز کردن راه باید از سوند مخصوص استفاده نمایید و توجه داشته باشید که استفاده از سوندهای غیراستاندارد به دستگاه آسیب می زند.

  • فشار هوای توربین دندانپزشکی

میزان فشار هوا در یونیت اغلب ۲/۳ بار برای توربین توصیه می شود .دربرخی از توربین ها هم که تنظیم فشار چیزی به غیر از این عدد است از راهنمای دستی آن استفاده میشود تا میزان فشاری را که شرکت پیشنهاد داده است برای دستگاه تنظیم نماییم واگر میزان فشار درست نباشد باعث اسیب به بلبرینگ ها و کارتریج توربین می شود و از عمردستگاه می کاهد و دندانزشکان باید از اینموضوع آگاه باشند که بالا بودن فشار هوا در توربین به منزله عملکرد بهتر آنها نخواهد بود.

فروشگاه توربین دندانپزشکی کام طب

برای مشاهده محصولات توربین دندانپزشکی در کام طب کلیک نمایید

  • اهمیت روغن کاری دوره ای توربین دندانپزشکی

نکته مهم وحائز اهمیت بعدی روغن کاری دوره ای توربین است .بعد از هر بار اتوکلاو کردن فیبر بلبرینگ ها در اثرحرارتی که به آنها وارد می شود خشک می شوند و این خشک شدن باعث بالا رفتن اصطحکاک دستگاه شده و به مرور زمان اگر روغنکاری نشوند به مرور زمان گشاد می شوند ودر نهایت بعد از مدتی شکسته می شوند فلذا روغن کاری دستگاه یکی از نکات مهمی است که حتما باید انجام شود و برای انجام این کار هم باید از اسپری های باکیفیت استفاده نمایید.

  • جلوگیری از وارد شدن ضربه به دستگاه

دندانپزشکان باید مراقب باشند تا ضربه ای به توربین در اثر زمین خوردن وارد نشود این اتفاق از جمله مواردی است که به دفعات در مطب ها می افتد و باعث می شود تا کارتریج دچار مشکل شود و در نهایت هم دستگاه خراب می شود و دندانپزشک کجبور به تعویض آن است.

انواع توربین دندانپزشکی

  • استفاده از فرزهای مناسب 

در زمان کار نباید از فرزهای فرسوده وتابدار استفاده کنید زیرا این فرزها قدرت لازم برای برش را ندارند و دندانپزشک مجبور است تا فشار بیشتری وارد کند و این فشار اضافه باعث آسیب به دستگاه می شود

قبل از نصب فرزها حتما با مطالع دفترچه راهنما از نحوه صحیح قرار دادن ان بر روی توربین مطمئن شوید . اگر فرز در جای خود قرار نگیرد خارج از مرکزکار می کند و این خارج از مرکز کار کردن موجب می شود تا بلبرینگ ها شکسته شوند و توربین شما از کار خواهد افتاد و راهی برای تعمییر آن وجود ندارد و باید دستگاهی نو را خریداری کنید.

  • اهمیت نوع طراحی توربین دندانپزشکی

در زمان خرید توربین باید به طراحی و جنس دستگاه توجه ویژه ای داشته باشید.طراحی مناسب و اصولی دستگاه مانع از گرفتگی لوله آب و تجمع میکرو ارگانیسم ها می شود.

کیفیت خوب بدنه باعث بالا رفتن مقاومت واشر انتهای توربین در برابر حرارت می شود  .فلذا توصیه ما به شما عزیزان این است تا در زمان خرید دست بر روی محصولات شناخته شده و با کیفیت بگذارید این محصولات اغلب خدمات پس از فروش دارند و اگر مشکلی برای دستگاه شما به وجود بیاید شرکت می تواند آنرا برای شما برطف نماید.

مطالب مشابه

بنر تبلیغات کام طب بالا

لطفا دیدگاه خود را درباره این مطلب بنویسید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در کام طب مگ منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • اطلاعات ایمیل شما به هیچ عنوان منتشر نخواهد شد.